Acu-Medica

info@acu-medica.com +597 493301
 Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandeling

Bij een microdermabrasie behandeling worden met behulp van fijne diamant kristallen de dode huiddelen versneld verwijderd. Door deze veilige mechanische peeling komt een zachte en gladde huid tevoorschijn!

 

Wat is te behandelen door Microdermabasie

 • Verouderde huid
 • Rimpels
 • Vochtwallen
 • Acne littekens
 • Overige littekens
 • Pigmentvlekken
 • Verlies van elasticiteit
 • Ouderdomsvlekken
 • Hyperkeratosis (verhoorning van de huid)
 • Beschadiging door UV-straling
 

Effecten van microdermabrasie op de huid

Microdermabrasie stimuleert celregeneratie in de epidermis. De epidermis is de opperhuid en dus de buitenste huidlaag. Daarom zorgt het voor een zachtere, egalere en jonger uitziende huid. Daarnaast verbetert microdermabrasie de microcirculatie in de huid. De microcirculatie is de bloedcirculatie in de haarvaten van de dermis. De dermis is de lederachtige huid onder de opperhuid. Verder verhoogt microdermabrasie de absorptie ratio van producten in de huid.

Als laatste geeft microdermabrasie de professional nauwkeurige controle op de diepte van de peeling.

 

De voordelen van microdermabrasie

Pijnloos: Door de nauwkeurige controle met de speciale microdermabrasie apparatuur, zijn wij in staat op veilige afstand te blijven van de kritische peeling diepte. Dit garandeert dat de cliënt vrij van pijn en andere ongemakken blijft bij microdermabrasie.

Geen risico op allergieën: De diamanten zijn geheel inert. Hierdoor bestaat er geen risico op allergische reacties.

Geen risico op verkleuringen van de huid: Gedurende een reguliere microdermabrasie behandeling bestaat er geen risico op verandering in pigmentvlekken. Alleen tijdens de behandeling van littekens bestaat dit risico, omdat het in dat geval nodig is om door te dringen tot het basale membraan.

Milde behandeling: De behandelaar houdt absolute controle over de diamanten en de vacuümdruk waardoor de gewenste diepte van de peeling bepaald kan worden. Hierdoor kan de mate van vacuüm op gevoelige plaatsen (zoals de ogen of nek) verlaagd en op minder gevoelige plaatsen (zoals voorhoofd en kaken) verhoogd worden.

 

Mechanische peeling

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling, waarbij met behulp van minuscule diamant kristallen de dode huidcellen van de opperhuid versneld verwijderd worden. Hierdoor komt een gladde huid tevoorschijn. Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden en per behandeld gebied aangepast kan worden. Vanwege deze nauwkeurigheid is een microdermabrasie behandeling uitstekend geschikt voor de behandeling van littekens en pigmentvlekken. Omdat microdermabrasie ook de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleert is het ook een zeer geschikte behandelingsmethode voor rimpels, vochtwallen, beschadiging door UV-straling en verlies van elasticiteit. Microdermabrasie is dus uitstekend geschikt voor huidverjonging en huidverbetering.

 

Hoe werkt Microdermabrasie

Voor microdermabrasie zijn 2 verschillende behandelingsniveaus; afhankelijk van een consult met een van onze medewerkers zal bepaald worden welk behandelingsniveau het meest geschikt is. Microdermabrasie is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de getinte huid. De microdermabrasie is geheel pijnloos. Wel kan na de behandeling de huid tijdelijk wat gevoeliger zijn en rood kleuren. Dit is echter zeer tijdelijk. Een microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Uw huid zal na de microdermabrasie behandeling er beduidend jonger, gladder en frisser uitzien.

Microdermabrasie wordt meestal toegepast op het gezicht maar kan ook worden toegepast op hals en decolleté. U kunt eens in de maand en microdermabrasie behandeling ondergaan voor een flinke oppepper. Voor een optimaal resultaat dient u meerder keren een behandeling aan te gaan.

Diamant microdermabrasie
Behandeling met het diamant microdermabrasie apparaat
Ultrasonic treatment
Behandeling met het Ultrasonic apparaat