Acu-Medica

info@acu-medica.com +597 493301
 Permamente make-up & Fractional Needle

Permamente make-up & Fractional Needle

Wat is de Ecuri Fractional Needle

Ecuri Fractional Needle is een speciale witte naaldmodule die je aansluit op het Ecuri Per manent Make-up pen. Net als de Derma Roller en de Derma Stamp maakt het honderden kleine openingen in de huid. Door het speciale druk systeem wordt er actief hyaluronzuur of een andere werkstof in de huid ingebracht. De Fractional Needle is veel effectiever dan de klassieke Derma Roller techniek. Er wordt ongeveer 2 tot 3 keer zoveel werk stof in de huid gebracht als bij de Derma Roller.

 

Fractional Needle is effectief bij

 • fijne lijntjes rond de mond, wangen en hals & decolleté
 • littekens
 • specifieke vormen van striae
 

Verschil Permanent Make-up needle

Bij een gewone permanent make-up naald staan de afzonderlijke naaldjes dicht tegen elkaar geplaatst. De Fractional Needle is een 7-puntnaald waarbij de naalden 1,5 millimeter uit elkaar staan. Tevens, druk de fractional module actief hyaluronzuur in de huid.

 

Striae effectief behandelen

Bij behandeling van striae maken we onderscheid in harde en zachte striae. Harde striae kenmerkt zich door stevig weefsel dat vaak licht verweven is. Zachte striae is vaak een kuiltje. Er licht een rimpelig dun huidje over. Het lijkt alsof de dermis is gescheurd en dat er onder de huid een kleine kloof bevindt.

Harde striae komt vaak voor op heupen, buik en onder benen. Zachte Striae ziet je vaak in de zij, en op borsten. Harde striae kan je aanmerken als hard littekenweefsel en is daardoor goed te behandelen. Bij zachte striae is de dermis als het ware gescheurd en bevindt zich onder de opperhuid een lege ruimte. Deze vorm van striae is moeilijk te behandelen.

 

Werking bij littekens

De techniek is afgeleid uit de laser fractionele techniek. Het gaat uit van het principe van het eigen herstel mechanisme van de huid samen met het actief inbrengen van hyaluronzuur door middel van de fractional module. Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. Dit nemen we waar als typisch littekenweefsel: een lichte vlek met een duidelijke glans. Vaak zijn niet alleen de capillaire haarvaten verdwenen maar zijn ook de poriën duidelijk verminderd. Meest effectief is de fractional techniek op slecht doorbloede weefselstructuur. De minuscule kleine fractional naalden stimuleren sterk de doorbloeding. Vaak lopen de kleine openingen meteen vol met bloed. Het bloed zorgt ervoor dat tijdens het nieuwe genezingsproces allerlei essentiële huid- structuren worden aangelegd, zoals haarvaten en poriën. De opperhuid zal ook weer naar behoren beginnen te functioneren, de kleur komt terug, wat resulteert in de aanmaak van pigment.

Para Medical Handstuk

Geschikt voor permanente make-up. Uniek Ecuri handstuk bevat een gepatenteerde techniek die pigmenteren nog makkelijker maakt. Deze pen timmert het pigment in de huid zonder de huid overmatig te beschadigen of te belasten.

Voordelen:

 • Uitgerust met savety modules; geen autoclaaf of ultrasonic nodig
 • Klik en klaar, in één beweging zet u de naald erin
 • Geruisloos, trillingsvrij en vederlicht
 • Diepte tot een tiende millimeter nauwkeurig instelbaar
 • 2 jaar garantie
 • Geschikt voor Fractional Needles
 • CE & TÜV gekeurd
Para medical handstuk van Ecuri
Para Medical Handstuk van Ecuri