Acu-Medica

info@acu-medica.com +597 493301
  Diamant Microdermabrasie

Diamant Microdermabrasie

Diamant Microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht de huid polijsten. De bovenste huidlaag wordt verwijderd, waardoor er een nieuwe gladde huid tevoorschijn komt. Diamant Microdermabrasie geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid.

Door het afslijpen van de bovenste huidlaag en het vacuüm van het microdermabrasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces waarin collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. Eindeloos toepasbaar in uw salon.

De nieuwe generatie microdermabrasie zonder kristallen!

 

Voordelen van diamant microdermabrasie

  • Geen rondzwervende kristallen in het gezicht van uw klant en in uw salon
  • Geen kostprijs voor uw behandeling
  • Diamanten opzetstukken zijn reinigbaar voor hergebruik
  • Geringe aanschafprijs ten opzichte van kristal microdermabrasie
  • Mooie resultaten zonder kans op strepen of beschadiging van de huid
  • Aan te bieden in al uw behandelingen of als losstaande behandeling
 

Principe

Diamant microdermabrasie is gebaseerd op vacuüm afzuiging. Het peelen van de huid gebeurt door het heen en weer bewegen van de behandelkop. Eenvoudig maar zeer effectief!

Door de behandelkop over het huidoppervlak te bewegen worden dode huidcellen afgezogen. Tevens ontstaat er een goede doorbloeding van de huid waardoor werkstoffen na de behandeling goed worden opgenomen.

Er worden standaard verschillende opzetstukken voor gezicht en lichaam bij het apparaat geleverd, hierdoor kunt u per huidgebied uw behandeling aanpassen. De opzetstukken bestaan uit diamantfragmenten die de dode huidcellen losmaken, het vacuüm zuig systeem zorgt voor de doorbloeding en afvoer van dode huidcellen.

Na de behandeling reinigt u de opzetstukken en filters in uw ultrasone en zijn dan weer klaar voor gebruik!

Diamant Microdermabrasie van Dermalift
Diamant Microdermabrasie Apparaat van Dermalift